Köp- och leveransvillkor

 1. Köpinformation

  För att beställa ska du vara minst 18 år, därför måste du alltid lämna ditt personnummer vid beställning. Är du under 18 år ska målsman godkänna din beställning och bifoga sitt personnummer. De personuppgifter du lämnar till oss används enbart av Mavinco collection för att ge dig en bra service.
 1. Bekräftelse

  När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse per e-post med information om din order. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuell kontakt med kundtjänst.
 1. Leveranstid

  Vi levererar din order så snabbt som möjligt, för varor i lager innebär det normalt inom 2-4 vardagar. Postens leveranstid tillkommer. Varor som är beställningsvaror kan ha längre leveranstid. Leveranstiden är ca 1 vecka, men om varan inte finns tillgänglig i leverantörens lager direkt meddelar vi leveranstiden på orderbekräftelsen.
  Vi reserverar oss för slutförsäljning, lagerhållning hos våra leverantörer samt eventuella prisfel. Om vi inte håller den utlovade leveranstiden har du rätt att häva köpet. Om du har betalat i förskott betalar vi tillbaka köpesumman inom 20 dagar efter hävningen av köpet.
 1. Pris

  Samtliga priser är inklusive moms. Mavinco collection innehar f-skattsedel.
 1. Betalningsalternativ

  Postförskott: Postförskottsavgift 50:-tillkommer.
  Direktbetalning: Plusgiro 131078-8 eller bankgiro 5792-9754
  Fakturering: Kreditgränsen vid fakturering är 3000 kr per beställning för företag.
  (Företag som vill handla för ett högre belopp ombeds kontakta kundtjänst)
  Fakturan medföljer försändelsen. Fakturan skall betalas inom 10 dagar från fakturadatum. Vid försenad betalning och skriftlig påminnelse utgår en påminnelseavgift med f n 50 kr. Vid inkasso tillkommer lagstadgad inkassoavgift på 160 kr.
 1. Frakt

  En kostnad för frakt tillkommer f.n. 29 kr per order.
  Vid snabborder tillkommer en extra avgift om 150:- kronor
 1. Ångerrätt

  Distanshandelslagen (2000:274) ger dig möjlighet att ångra köp inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot varan. Returfrakten betalar Du själv. Förseglade produkter ska returneras i obruten förpackning. Ångerrätten är inte tillämplig för företag. Då beställningsvaror tas hem speciellt för dig måste vi tyvärr ta ut en avgift om du väljer att avboka din beställning. Detta för att täcka våra kostnader för arbetet med att returnera varan till leverantören samt portot för detta.
 1. Reklamation & retur

  Du betalar för returfrakten. INNAN du skickar en vara i retur eller för reklamation meddela oss varför du inte längre önskar varan per e-post till mari@mavinco.se. Märk tydligt med ordernummer, namn och ditt telefonnummer. Varan skall vara oanvänd och nedpackad i sin originalförpackning. Det är ditt ansvar att varan kommer tillbaka till oss i oskadat skick. Se därför till att varan emballeras väl och postas i vanligt brev eller paket till:

  Mavinco Collection
  Ekensbergsvägen 95
  169 31 Solna